PlayStation 5'in Çıkışında 3D Ses Özelliği TV Hoparlörlerini Desteklemeyecek

07.10.2020 07:58 Gazali Çetinkaya

 
PlayStation 5'in Tempest 3D AudioTech özelliği sesin her yönden geldiği hissine kapılacağınız ses düzenlerini tanıtacak. Desteklenen oyunlarda kulaklığınız veya TV hoparlörleriniz ile çevrenizdeki her şey gerçek anlamda hayat bulacak.

Sony Interactive Entertainment'ın PlayStation Blog üzerinden yaptığı duyuruya göre PlayStation 5'in çıkışında Tempest 3D AudioTech özelliği TV hoparlör sanal surrond ses desteklemeyecek. Daha sonra eklenecek.
 
Oyuncular konsolun çıkışında kulaklıklar ile 3D ses deneyimi yaşayabilecek ve bunun için sadece PULSE 3D kablosuz kulaklık gerekmeyecek. USB ile konsolunuza veya 3.5mm jack ile kontrolcüye bağlayabileceğiniz elinizde bulunan birçok kulaklık 3D ses destekleyecek.
 
Sony Interactive Entertainment ayrıca Tempest 3D AudioTech destekleyecek bazı oyunları duyurdu: Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Marvel's Spider-Man Remastered, Astro's Playroom, Gran Turismo 7, Returnal, Destruction AllStars, Demon's Souls, Ratchet & Clank: Rift Apart, Sackboy: A Big Adventure, Horizon Forbidden West, Resident Evil Village ve daha fazlası.
 
PlayStation 5 Amerika Birleşik Devletleri, Japonya, Kanada, Meksika, Avustralya, Yeni Zelanda ve Güney Kore'de 12 Kasım'da ve dünyanın geri kalanında 19 Kasım'da piyasaya sürülecek. Diskli sürümün fiyatı $499.99 / €499,99 / £449.99 ve dijital sürümün fiyatı $399.99 / €399,99 / £359.99.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 6 Dk önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 1 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 2 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler