PlayStation VR'la Çalışacak Eldiven Kontrolcüsünün Patenti Aındı

29.02.2016 12:55 Talha Aynacı

      Bir NeoGAF kullanıcısı tarafından keşfedilen Sony tarafından lisanslanmış ve sanal gerçeklik kaskıyla çalışacak eldiven teknolojisi gün yüzüne çıktı.
 
 
Patente ait taslak çalışmalarına bakılırsa esneklik ve harekete duyarlılığı sayesinde pek çok hareketimiz ekrana yansıyabilecek. Bunun ötesinde işaret dilini algılama ve eldivenle tuttuğumuz nesnelerden dokunma duyusuyla oluşturulmuş geri bildirim sistemi gibi ilgi çekici ve heyecan verici detaylar taslakta kendini gösteriyor.
 
 
     Böyle bir teknolojinin ilk dönem harekete duyarlı kontroller PlayStation Move ve Nintendo Wii Mote'dan çok daha etkileyici olduğu bir gerçek. Daha fazla bilgi ve detay için kaynağımıza göz atabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation VR Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler