Playground Games Yeni Oyunu için GTA V, Metal Gear Solid ve Hellblade Geliştiricilerini İşe Aldı

24.11.2017 00:54 Gazali Çetinkaya

 
 
   Forza Horizon serisinin geliştiricisi Playground Games'in ikinci bir stüdyo açtığını ve bu stüdyo ile bir AAA açık dünya aksiyon rol yapma oyunu geliştireceği haberini paylaşmıştık ve bugün de GamesIndustry.biz Playground Games'in bu proje için kimleri işe aldığını açıkladı. 
 
    GamesIndustry.biz'in haberine göre Sean Eyestone, Will Kennedy ve Juan Fernandez di Simon Playground Games'e katıldı. 
 
   Sean Eyestone Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ile Ground Zeroes dahil olmak üzere 10 yıl boyunca Kojima Productions'ta Metal Gear Solid oyunları üzerinde çalışmış ve Playground Games'e katılmadan önce de Star Wars Battlefront II'de yapım direktörü rolünü üstlenmiş. Will Kennedy ise Grand Theft Auto V'in tek ve çok oyunculu modunda kıdemli tasarımcı olarak çalışmış. Son olarak, Juan Fernandez di Simon da Hellblade: Senua's Sacrifice'ta kıdemli tasarımcı olarak çalışmış.
 
   Playground Games, AAA açık dünya aksiyon rol yapma oyunu üzerinde çalışacak kişi sayısının 200'ü aşmasını planlıyor.
 
   Bunun olağanüstü bir şekilde heyecan verici bir proje olduğunu belirten CEO Gavin Raeburn "Yeni kan ve tecrübeli Playground ekibi üyelerinin birleşimi şimdiden umut verici bir şey ve bu yetenekli grubun Playground'ın devam eden başarısına katkıda bulunacağını görmek için çok heyecanlıyım." dedi.
 
   Oyunun türü dışında henüz başka bir bilgi bulunmuyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Horizon 3 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Playground Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler