Pokemon B & W'tan Yeni Detaylar

12.07.2010 12:54 Levent Polater

 
 
http://www.thedailyinquirer.net/wp-content/uploads/2010/04/pokemon-black-and-white.jpg
 
    Pokemon Black&White çıkışına yaklaştıkça oyun ile ilgili sır perdesi kalkmaya devam ediyor. Oyun ile ilgili yepyeni detaylar da bugün itibariyle açıklandı.
 
    Lafı hiç uzatmadan oyunun yeni detaylarına geçiyorum:


    * İlk olarak DSi & 3DS'e özel bir özellik olacağı açıklandı. Live Caster adı verilen bu özellik sayesinde arkadaşlarınız ile video chat yapabileceksiniz. 4 kişiye kadar yerel, 2 kişiye kadar Wi-Fi bağlantısı ile bu harika özeliğin kullanılabilmesi bekleniyor.
    
    * Yeni Pokemon oyunu 3DS'e özel 'Pass by' modu ile gelecek. Böylece yanından geçtiğiniz Pokemon oyuncularıyla otomatik etkileşime girerek onlara çeşitli yollardan destek verebileceksiniz. Bu özelliğin daha da açılması bekleniyor. 
 
    * Triple (Üçlü) savaşlarınızda birden fazla Pokemon'u hedefleyen saldırılarda Pokemon'larınızın sıralaması göz önünde bulundurularak hasar hesaplalamalarında yardımcı olunacak.
 
    * High Link özelliği sayesinde görevler için diğer oyunculardan destek isteyebileceksiniz.
 
    *  Gochiruzeru'nun Magic Room adlı saldırısı da aydınlandı, bu saldırı düşmanınızın ve sizin kullandığınız tüm eşya etkilerini ortadan kaldırıyor. 
 
    Aynı zamanda yeni Pokemon Black & White taramalarına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 Serebii

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokemon Black/White Platformlar: DS Geliştirici: Game Freak Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 4 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 2 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 2 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 3 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 4 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler