Pokemon UNITE, 22 Eylül'de Mobil Cihazlara Geliyor

19.08.2021 09:29 Mehmet Tandoğan

 
 
The Pokemon Company ve geliştirici TiMi Studio Group, Pokemon UNITE'ın 22 Eylül'de iOS ve Android için çıkış yapacağını duyurdu. İsteğe bağlı oyun içi satın alımlar içeren Pokemon UNITE, ücretsiz bir şekilde oyunculara sunulacak.
 
Pokemon UNITE ilk olarak 21 Temmuz'da Switch konsolları için piyasaya sürüldü.
 
Pokemon Unite, takım tabanlı stratejik savaş oyundur. Takım çalışması ve taktikselliğin önemli olacağı bu oyunda oyuncular beşe beş takım savaşlarında karşı karşıya gelerek daha fazla puan kazanmaya, Pokemon'lar yakalamaya ve Pokemon'ları seviye atlatıp geliştirmeye çalışacak.
 
Oyun içi satın alımlarla beraber, oynaması ücretsiz olacak. Cross-platform desteği sayesinde Switch ve mobil oyuncular oyunu beraber oynayabilecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokemon Unite Platformlar: Mobil Geliştirici: Tencent Dağıtıcısı: The Pokemon Company Tür: MOBA Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler