Polytron, FEZ'deki Hatalardan Haberdar

FEZ, 2D ve 3D dünyaları bir araya getiren sıradışı bir puzzle - platform oyunu.
16.04.2012 16:11 Talha Aynacı


   Bu aralar Xbox Live Arcade'de adından en çok söz ettiren yapımlardan birisi olan FEZ için güncelleme çalışmaları başladı. 5 yıllık yapım aşamasının ardından geçtiğimi cuma günü dijital markette satışa çıkan oyunun yapımcısı Polytron, oyuncular tarafından tespit edilen hatalardan haberdar olduklarını dile getirirken, oyunun programcısı Renaud Bédard kullanıcılardan özür dileyerek, hatalarla ilgili en kısa sürede bir yama yayınlanacağını belirtti.
 
   Bazı hataların oyunu ciddi anlamda etkilediğini dile getiren Polytron; "5 yıllık yapım döneminde olmadığı gibi, FEZ'i son 24 saat içinde 20.000 insan test etti. Beklendiği gibi de hatalar ortaya çıktı ki bazıları oldukça ciddi."
 
   Eski Xbox 360'lar ve hard disk kapasitesi düşük olan cihazlarda çalışmayan oyun ayrıca USB taşıyıcıları da etkiliyor ve kayıt dosyalarının hasarlanmasına sebep olabiliyor. Yapımcılar, oyuncuların her türlü hatayı kendilerine bildirebilecekleri support@fezgame.com mail adresini kullanmalarını rica etti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FEZ Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Polytron Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: 13 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 1 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 1 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler