Portal 2 için Beklenen Mod Yayınlandı: Portal Revolution

07.01.2024 15:47 Mehmet Tandoğan

 
 
İkonik bir yapım olarak karşımıza çıkan Portal 2 için yeni bir mod yayınlandı. Topluluk yapımı bir mod olarak karşımıza çıkan Portal Revolution, oyun deneyimini daha da geliştiriyor ve arttırıyor.
 
Yeni mod 5 ila 7 saatlik bir deneyimi içeriyor 
 
 

Second Face Software tarafından geliştirilen ve yayınlanan bu mod şu anda Steam platformu üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Mod içerisinde aynı zamanda 40'tan fazla yeni bulmaca yer alıyor. Yeni bulmacalar dışında ek oynanış içerikleri, yeni mekanikler ve daha fazlası bulunuyor.

Sadece mavi portal silahını kullanabileceğiniz 15'ten fazla bulmacanın yer aldığı mod ile beraber Portal 2'nin bittiği yerden oyun başlıyorsunuz. Mod geliştiricisinin belirttiğine göre sizin oynanışınıza bağlı olarak 5 ila 7 saat arasında yeni bir deneyim sunuyor.

Yeni mod ayrıca Portal ve Portal 2 oyunları arasındaki bir kısmı temel alıyor. Burada yeni karakterler kullanılarak arka plana bir hikaye bizlere aktarılıyor.
 
Çıkış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Portal 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler