Portal Yazarı: Portal 3 için Çalışmalara Başlamalıyız

18.04.2022 23:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Portal ve Portal 2'nin ortak yazarı Erik Wolpaw, YouTube'daki Kiwi Talkz podcast'inde Portal 3 için çalışmalara başlanması gerektiğini dile getirdi. Wolpaw, bu söyleminin ardındaki nedeni de açıkladı.
 
İki oyundan oluşan Portal serisi için Wolpaw ek olarak şunları söyledi: "Portal 3 için çalışmalara başlamalıyız. Yaşımız geçiyor. Bundan sonra genç kalmayacağız. Tam anlamıyla yaşlanmadan Portal'ın yeni oyunu üzerinde çalışmalıyız. Yoksa çok geç olabilir. Bence bunu bir an önce oyunculara sunmalıyız."
 
Seride üçüncü bir oyun yapmak isteyip istemediği sorulduğunda ise Wolpaw şu cevabı verdi: "Evet, çok isterim. Ancak bunu kendi başıma yapamam. Valve'nin 300 çalışanı var. Tam olarak çalışan dağılımını bilmiyorum. Kaç tanesi geliştirme veya üretim tarafında yer alıyor bilgim yok. 
 
Sürekli çalışıyorlar ancak bazen sonuç çıkmıyor veya yıllar sonra ortaya çıkıyor.  Ayrıca herkesin hesap verdiği bir üstü var. Belirli bir çalışan grubunu hangi oyuna yönlendirmek istediğimi sorarsınız, cevabım kesinlikle Portal 3 olurdu. "
 
Bulmaca platform oyunu Portal serisinin ilk oyunu 2007'de devamı oyunu ise 2011'de yayınlandı. 
 
Yayınlanan video 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Portal 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler