Predator: Hunting Grounds Açık Beta Detayları ve Yeni Fragmanlar

24.03.2020 23:17 Gazali Çetinkaya

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici IllFonic, 27 - 29 Mart tarihleri arasında PlayStation 4 ve PC'de Epic Games Store üzerinde düzenlenecek Predator: Hunting Grounds'ın açık beta detaylarını paylaştı.
 

HARİTA

Overgrowth, Güney Amerika dağlarının derinliklerinde yer alıyor. Haritaya girdiğinde sık bir ormanın içindeki klostrofobik ortamı hissedeceksin. Oynadığın karaktere bağlı olarak ormanda yürüyerek veya ağaçlara tırmanarak ilerlemeye çalışırken kaybolma hissine kapılacaksın. 
 
 
 
Bu sıcak ve uzak orman konumunda çok sayıda düşman gerilla kuvveti ve uzaylı teknolojisini keşfederek kazanç sağlamaya çalışan eski hükümet programı Project Stargazer'ın ajanları bulunuyor. Fireteam ve Predator oyuncuları, birbirlerine karşı mücadele ederken bu tehlikeli düşmanlarla da baş etmek zorunda.
 
Bu saklı vadiye yerleşim sırasında, kıvrımlı nehrin çevresinde gizli antik harabeler ortaya çıktı. Görünüşe göre bu konumdaki bir şeyler, sıcaklığın bu dağlarda görülen en yüksek seviyeye ulaşmasına imkan tanıyarak Predator için ideal bir avlanma ortamı oluşturuyor.
 
PREDATOR'A KARŞI TAKIM KUR
 
Fireteam'in üyesi olarak oynamayı seçersen sıradan bir asker grubunda olmadığını bilmelisin. Bu grup seçkin ve son derece ölümcül. Predator ile teke tek savaşmak çok zor olsa da grupça birlikte çalışıp durumu tersine çevirebilir ya da görevi tamamlayıp kaçabilirsiniz. Ormana her girişinde çeşitli görevler arasından rastgele bir görev seçilecek ve sürekli değişen bir oynanış deneyimi sunulacak. Her görev, helikoptere ulaşmak için tamamlanması gereken birden fazla alt görevden oluşuyor.
 
 
Bir görevde, esrarengiz bir karaborsacıdan devasa miktarda yakıt satın alan yerli gerillaların yakıtını takımınla birlikte sabote etmen istenecek. Yakıt depolarını bulup imha ederek bölgedeki operasyonları bir süreliğine engellemek için görevlendirileceksin. Yakıt işini hallettikten sonra karaborsacıyı bulman ve ortadan kaldırman gerekecek. Bu görevin yanı sıra Predator'ı avlamayı seçtiysen, düşman kamplarındaki pahalı güneş enerjisi tertibatını sabote etmek, tehlikeli silah depolarını imha etmek, narkotik maddeleri ateşe vermek ve kirli su kaynaklarını temizlemek gibi rastgele birçok görevi tamamlaman istenebilir.
 
Predator: Hunting Grounds'da dört Fireteam sınıfı bulunuyor ve bu deneme hafta sonunda üçünü yayınlayacağız: Assault, Scout ve Support. Assault sınıfı, göreve öncülük edebilen çok yönlü bir uzmandır. Çabuk hareket etmeye önem veriyorsan, çatışma bölgelerini büyük bir hızla dolaşabilen, hızlı ve çevik bir asker olan Scout'u seç. Son olarak, ekstra can ve hasar direnciyle gelen hasarın etkisini azaltan Fireteam üyesi olan Support olarak oynamayı seçebilirsin. Fireteam sınıfını seçmenin yanı sıra, farklı taktiksel seçenekler sağlayan çeşitli silahlar arasından seçim yapabilirsin. Deneme Hafta Sonu boyunca pompalı, taarruz tüfeği ve keskin nişancı tüfeği gibi tüm silah türü kategorilerinden seçim yapabilirsin.
 
 
Oyun içinde silahların seviyesini yükselttikçe dürbünler, şarjörler ve susturucular gibi geliştirmeleri açarak etkilerini artırabileceksin. Hafta sonunda oynarken Fireteam üyesi olarak çeşitli avantajları, ilk yardım çantalarını, mermi çantalarını ve diğer araçları kullanabileceğini unutma. Bu araçlar, düşman yapay zeka kuvvetlerine ve bir yerlerde seni avlamaya çalışan Predator'a karşı savaşırken çok işine yarayacak!
 
PREDATOR OLARAK AVLA
 
Ormana Predator olarak girmeye karar vermen durumunda da seni bekleyen birçok şey olacak. Bir avcı olsan da ava dönüşebileceğini sakın unutma. Oyunumuzdaki görevin en iyi ödülleri avlamak. Ödül derken avlarının kafataslarından bahsediyoruz. Senin amacın en iyileri alt etmek.
 
 
Predator: Hunting Grounds'da üç Predator sınıfı var: Hunter, Berserker ve Scout. Her Predator sınıfının güçlü ve zayıf yönleri bulunuyor. Deneme hafta sonunda Hunter sınıfı olarak ağaçların üzerinde gezebilirsin. Bu Predator sınıfı, birçok durumun kolaylıkla üstesinden gelebilen, oldukça dengeli ve uyumlu bir savaşçı. Oyuncular, Kadın ve Erkek Hunter arasından seçim yapabilecek ve hatta farklı zırhlar seçerek görünüşlerini özelleştirebilecek.
 
 
Evrenin en ölümcül avcısı olarak çok sayıda gezegen dışı teknolojiye ve silaha erişebiliyorsun. Her Predator teçhizatının temelinde klasik cephanelik var. Menzilli saldırı için Plasma Caster, yakın menzilli çarpışma için bilek bıçakları, avının izini sürmek için kızılötesi görüş modu ve gizlenmek için gelişmiş gizlenme sistemi mevcut. Oyuncular seviye atladıkça Smart Disc ve Combistick gibi diğer silahlar, avantajlar ve donanımlar açılacak.
 
 
Fireteam bir araya gelip sana karşı koymayı tercih ederse endişelenme, çünkü son bir şans olarak kendini imha edip onları ortadan kaldırabilirsin.

 
Predator: Hunting Grounds 24 Nisan'da PlayStation 4 ve PC için çıkacak.
 
Yeni fragmanları aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Predator: Hunting Grounds Platformlar: PS4 Geliştirici: IllFonic Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler