Predator: Hunting Grounds Xbox Series ve PS5'e Geliyor

31.03.2024 20:43 Mehmet Tandoğan

 
 
IllFonic tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan nişancı aksiyon oyunu Predator: Hunting Grounds, Xbox Series ve PlayStation 5 konsollarına geliyor. Açıklanan detaylara göre oyunun mevcut PlayStation 4 ve PC (Steam, Epic Games Store) sürümlerinde yer alan tüm güncellemeler yeni konsollarda boy göstermeye hazırlanıyor.
 
Predator: Hunting Grounds güçlü bir topluluğa sahip
 
 
 
2024 yılının sonlarında Xbox Series ve PlayStation 5 platformuna gelmeye hazırlanan Predator: Hunting Grounds, tüm güncellemeleri içeriyor ve tam bir oyun deneyimi sunmayı hedefliyor. Geliştiricisi stüdyo IllFonic diğer taraftan oyunun yayıncılık haklarını Sony Interactive Entertainment'tan devralacağını açıklıyor.
 
IllFonic CEO'su Charles Brungardt bir basın açıklamasında şu ifadeleri kullanıyor: “Oyunumuz güçlü bir kitleye hitap ediyor ve bu kadar desteklendiğini görmek bizi memnun ediyor. Oyunun yayıncılığını artık biz üstleniyor ve tam bir oyun deneyimini sizlere sunmak istiyoruz.”
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Predator: Hunting Grounds Platformlar: PS4 Geliştirici: IllFonic Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 8 Dk önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler