Prey'in PC Demosu Yayınlandı

18.08.2017 01:16 Gazali Çetinkaya

 
   Prey'in PC demosu en sonunda yayınlandı.
 
   PC kullanıcıları Steam sayfasına giderek oyunun deneme sürümünü indirebilirler. Bununla birlikte, oyun 29 Ağustos tarihine kadar Steam'de %50 indirimle 109,50 TL'ye satılmakta. 
 
   Prey'in demosu yaklaşık dört ay önce PlayStation 4 ve Xbox One sistemleri için yayınlanmıştı. Hatta Arkane Studios PC'ye neden demo gelmediği ile ilgili olarak şu şekilde bir açıklama yapmıştı: "Bu sadece bir kaynak atama işi. Hem konsolda hem de PC'de bir demo yapamadık, seçim yapmak zorundaydık. Ve ayrıca, PC'de Steam var. Steam oyuncuları oyunu 2 saatten az oynayıp iade edebilir bu da zaten bir demoya benziyor."
 
   Tabii bu açıklamayı yapan Arkane Studios Başkanı Raphael Colantonio'nun iki ay önce şirketten ayrıldığını da hatırlatalım.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prey Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Arkane Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler