Project CARS 2, 2017 için Doğrulandı, Yeni Bilgiler ve Tanıtım Videosu

08.02.2017 17:30 Gazali Çetinkaya

 
   Bugün, Slightly Mad Studios yarış simülasyonu Project CARS 2 hakkında yeni açıklamalarda bulundu.
 
   İlk olarak oyunun 2017'nin sonları gibi PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacağı doğrulandı. Slightly Mad Studios CEO'su Ian Bell daha öncesinde oyunu eylül ayında çıkarmayı hedeflediklerini belirtmişti.
 
   Bunun dışında oyunda en ikonik markalardan 170'den fazla lisanslı araç olacağı belirtildi. Slightly Mad Studios'un açıklamasına göre de Project CARS 2 en fazla piste sahip konsol yarış oyunu olacak. Ayrıca oyun tam bir VR desteği ve PC'de 12K çözünürlük desteği sunacak. 
 
  Rallycross ve IndyCar araç türlerinin de yer alacağı oyunda online olarak arkadaşlarınızla yarışabilecek ya da online şampiyonalarda mücadele verebileceksiniz. 24 saatlik hava durumu döngüsü yarıştaki atmosfer şartlarını değiştirecek; pistin ıslık veya kuru olması, kir veya buz tutması, gece veya gündüz olması gibi olaylar yol performansını dinamik olarak etkileyecek.
 
   Bandai Namco Entertainment tarafından paylaşılan resmi Project CARS 2 tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Cars 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 10 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler