Project CARS 2 - PC Oynanış Videosu GTX1080

04.03.2017 06:52 Gazali Çetinkaya

 
   NVIDIA GeForce, geçtiğimiz ay içerisinde resmi olarak tanıtılan Project CARS 2'nin PC sürümü için yeni bir oynanış videosu paylaştı. GTX1080, ultra ayarlar ve 4K/60FPS olarak kaydedilen bu dört dakikaya yakın oynanış videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 
   Project CARS 2 170'ten fazla araca ve 60'tan fazla da piste sahip olacak. Oyun PC'de 12K çözünürlük ve sanal gerçeklik cihazlarını destekleyecek. 
 
   Slightly Mad Studios tarafından geliştirilen yarış simülasyonu Project CARS 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC için 2017'nin sonları gibi çıkış yapacak. Geliştirici stüdyonun CEO'su Ian Bell daha öncesinde oyunu eylül ayında çıkarmayı hedeflediklerini belirtmişti. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Cars 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 3 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 6 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 7 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 7 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler