Project Cars 2 Duyuruldu!

22.06.2015 21:18 Ömür Gencer


       Geçtiğimiz ayın başlarında çıkış yapan Project Cars uzun bir süredir beklenen bir oyundu. Yapımcı ekip Slightly Mad Studios, oyunun resmi sitesi üzerinden Project Cars'ın devam oyunu Project Cars 2'yi duyurdu.
 
        Project Cars 2'nin içereceği yenilikler belirtilene göre 50 farklı bölgeden 200'den fazla geniş pist, konsept veya iptal edilen araçlar dahil olmak üzere 40'tan fazla araç sınıfından 200'den fazla araç ve co-op kariyer modu gibi özellikler olacak. Verilen bilgiler arasında oyunun Online Track Days gibi etkinliklerle yine online bir deneyim sunacağı ve yeteneğe bağlı bir online eşleştirme sistemi sunacağı bulunuyor.
 
       Project Cars 2, tıpkı Project Cars gibi bağış toplama sistemi WMD Portal üzerinden finanse edilecek. Oyun gelişim süreci boyunca bu bağış sistemine katılan oyuncular tarafından test edilecek.
 
       Project Cars 2'yi duyuran Slightly Mad Studios, serinin bir önceki oyunu Project Cars'ı da unutmuyor. Yapımcı ekip içinde bulunduğumuz yıl boyunca Project Cars'a yeni içerikler gelmeye devam edeceğini belirtiyor. Oyunun ilk ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Cars 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 4 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 4 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 6 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler