QuakeCon 2011, Ağustos'un İlk Haftasında

Önceki QuaceCon etkinliklerinden bir görüntü
28.01.2011 18:23 Levent Polater

 
    ZeniMax, QuakeCon 2011'in Ağustos'un 4 - 7 aralığında gerçekleşeceğini duyurdu. Bu tarihin Gamescom 2011'in 17-21 tarihli etkinliğinden 2 hafta önce olduğunu da belirtelim.
 
     Geçtiğimiz seneki QuakeCon etkinliğinde Bethesda'nın Arkane'i satın alması, RAGE'in iPhone'a da duyurulması gibi bir çok önemli bilgiler almıştık ancak en çok beklenen duyuruların başında gelen Doom 4 hakkında hiç bir şey söylenmemişti.

   Bu sefer olası bir DOOM 4 duyurusuna hazır olun. 4 ve 7 Ağustos aralığında gerçekleşecek olan QuakeCon 2011'i şimdiden not defterinize kaydedin derim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 3 Saat önce UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 4 Saat önce Nexon, The First Descendant İçin Yeni Hikaye Fragmanı Yayınladı 4 Saat önce Train Valley World Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler