Quake Champions Steam'de Erken Erişime Açılıyor

17.08.2017 18:19 Gazali Çetinkaya

 
   Quake Champions kapalı beta aşamasından ayrılıp 22 Ağustos Salı günü Steam'de erken erişime açılacak. Erken erişim versiyonunu oynayabilmek için oyuncuların $29.99 fiyata Champions Pack'i satın alması gerekecek. Champions Pack'in içerisinde Doom Slayer karakteri dahil olmak üzere 11 adet oynanabilir karakter bulunacak. Oyuna daha sonra eklenecek karakterler de Champions Pack sahiplerine sunulacak. Kapalı beta sürümüne zaten katıldıysanız Bethesda.net'de bir mod aracılığıyla oyunu ücretsiz oynamaya devam edebileceksiniz. Kapalı beta oyuncuları isterse Champions Pack'i de satın alabilecek.
 
   Quake Champions tam sürüme geçtiğinde Free to Play (Oynaması ücretsiz) olacak. Ranger karakteri tüm oyuncular tarafından ücretsiz olarak erişilebilir olacak ancak tüm karakterlere erişim için Champions Pack satın alınması gerecek. Oyun için para ile ise limitli bir süre Ranger dışındaki karakterler de denenebilecek. id Software yaratıcı yönetmeni Tim Willits'in açıklamasına göre harita ve diğer içerikler konusunda topluluk bölünmeyecek, tek fark karakterde olacak. Champions Pack tam sürümde $39.99 fiyat ile satışa sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quake Champions Platformlar: PC Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 1 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 4 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 5 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 5 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler