Quantic Dream CEO'su Microsoft'un Farklı Özelliklere Sahip İki Konsol Çıkarmasından Pek Hoşnut Değil

14.10.2020 12:48 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft yeni nesilde Xbox Series X ve Xbox Series S olmak üzere farklı teknik özelliklere sahip iki konsol piyasaya sürecek.

Heavy Rain, Beyond: Two Souls ve Detroit: Become Human geliştiricisi Quantic Dream'in CEO'su David Cage bu fikirden pek memnun değil gibi görünüyor.

Wccftech ile röportaj gerçekleştiren David Cage, bunun hem geliştiriciler hem de oyuncular için komplike bir durum ortaya çıkaracağını düşünüyor.

"Üretici farklı özelliklere sahip iki konsol sunduğunda, çoğu geliştiricinin iki farklı sürüm yapmak yerine düşük seviye olana odaklanma ihtimali çok yüksek. Bu durumun çok büyük bir hayranı olmadığımı itiraf etmeliyim. Bence bu, geliştiriciler ve aynı zamanda oyuncular için komplike bir durum. Microsoft'un bu kararının arkasındaki ticari nedenleri anlayabiliyorum fakat tartışmalı bir durum olduğunu düşünüyorum."
 
David Cage, Quantic Dream ile ilgili olarak, kendi teknolojilerini ve motorlarını geliştirdiklerini belirterek oyunlarını her bir platform için optimize etmeye kararlı olduklarını dile getirdi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 1 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 2 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 3 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler