Quantum Error Oynanışı DOOM 3 ve Dead Space'e Çok Benzer Olacak

24.04.2020 07:25 Gazali Çetinkaya

 
Kings of Lorn: The Fall of Ebris'in arkasındaki stüdyo TeamKill Media, kozmik korku birinci şahıs nişancı oyunu Quantum Error üzerinde çalışıyor ve GamingBolt sitesi ile gerçekleştirdiği röportajda oynanış hakkında bazı bilgiler paylaştı.
 
"Oynanış DOOM 3 ve Dead Space gibi oyunlara çok benzer olacak. Ana karakterin itfaiyeci yetenekleri etrafında çeşitli mekaniklere sahip yavaş tempolu bir birinci şahıs nişancı oyunu olacak."
 
"Bulmacalar koymayı da planlıyoruz. Bazı yerleri açmak için halligan bar kullanmanız gerekebilecek, bazı odalar havalandırılmazsa kapı açıldığında patlayabilecek ve oksijen seviyelerini yönetmek zorunda olduğunuz anlar olacak."
 
TeamKill Media ayrıca oyunun korku unsuruna da değindi. Belirtilene göre oyunda korku, atmosfer ile sağlanacak jump scare ve benzeri ucuz numaralar olmayacak. 
 
Oyunun 15 - 20 saat uzunluğunda olması planlanıyor. 
 
Quantum Error PlayStation 5 ve PlayStation 4 için geliştiriliyor. Çıkış tarihi açıklanmadı.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quantum Error Platformlar: PS4 Geliştirici: TeamKill Media Dağıtıcısı: TeamKill Media Tür: Korku FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 1 Saat önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 2 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler