REV-8 Kara Aracı Ücretsiz Ağustos Güncellemesi'yle Starfield'a Geliyor

22.08.2024 12:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Gamescom Opening Night Live etkinliğinde Bethesda Game Studios, Starfield'ın yeni ücretsiz güncellemesinin bu akşam çıktığını açıkladı! Etkinlikte ayrıca çok beklenen hikâye genişletmesi Shattered Space'in 30 Eylül 2024'te çıkacağı duyuruldu.
 
Ağustos Güncellemesi
 
Ücretsiz Ağustos Güncellemesi, oyuna REV-8 kara aracını ekliyor. REV-8 ile oyuncular, kendi araçlarıyla yeni cepheleri keşfedebilecek ve yeni yüksekliklere erişebilecek.
 
 
 
REV-8 güçlü bir tarete, sürüş esnasında ek koruma sağlayan bir zırha, bir yoldaş alabilecek alana ve daha hızlı hareket edebilmek ya da kötü bir durumdan kaçmak için iticilere sahip. Üstelik bu iticiler sürüşe biraz dikey hareket ekleyerek irtifa kazanmak ve ulaşılması zor yerlere havada süzülerek gitmek için de kullanılabilir.

REV-8'i kullanmak için bir Ship Service Technician'a (gemi hizmetleri teknisyeni) gidip bir araç modülü ekleyin. Bu modül tercih edilen gemiye eklendikten sonra REV-8, oyuncular iniş yaptığında otomatik olarak geminin dışına konuşlanır.
Ağustos Güncellemesi ile ayrıca Xbox Series X ayarlarını yansıtan yeni Xbox Series S görüntü ayarları geliyor.

Yeni ayarlar:

**Kare Hızı Hedefi:** Artık VRR (Değişken Yenileme Hızı) destekli monitörlerde **30, 40, 60 veya Sınırsız** kare hızı arasında seçim yapabilirsiniz. VRR destekli 120hz bir monitöre sahip değilseniz yine de 30 ve 60 kare hızı arasında seçim yapabilirsiniz. VRR desteklemeyen bir monitörde 60'ı seçmek yer yer görüntü kırılmalarına sebep olabilir.

**Önceliklendirme:** Artık kare hızı hedefinizi korumaya çalışırken **Görsel ve Performans** arasında istediğinize öncelik verebilirsiniz. 60 veya üstü bir kare hızını hedeflerseniz ayarlardan Performans seçeneğini seçmenizi öneririz. Görüntü kalitesine öncelik verdiğiniz takdirde özel efekt, ışıklandırma ve kalabalık ayrıntılarını ve aynı zamanda çözünürlüğü en yüksekte tutar.
 
Performansa öncelik verdiğinizde ise özel efekt, ışıklandırma ve kalabalık ayrıntılarının dahili çözünürlüğü düşer. Çevresel unsurlar veya aksiyon yoğunlaştığında iki mod da dahili çözünürlüğü değiştirebilir. Modlar arasında değişiklik yaptığınız zaman sistem yeni moda uyum sağlarken ışıklandırmanın kısa bir süreliğine değiştiğini görebilirsiniz.
 
 

**VSync (Dikey Senkronizasyon):** Artık VSync ayarını kapatıp açabilirsiniz. Bu ayarı kapatmak, oyun karelerini monitörün yenileme hızından ayırır ve görüntü kırılmalarına yol açabilir. Açmak, kare hızını monitörün yenileme hızıyla senkronize ederek görüntü kırılmalarını önler ancak kare sayısını sınırlandırır.

Starfield'ın ücretsiz Ağustos Güncellemesi'yle gelen hata düzeltmeleri ve diğer özelliklerin tam listesi için BNET LINK adresini ziyaret edin.

Shattered Space'in Tarihi Belirlendi

Bethesda Game Studios, Shattered Space'in çıkış tarihini 30 Eylül 2024 olarak duyurdu. House Va'Ruun'un gizli ana gezegenindeki Dazra şehrini keşfedin. Bu yepyeni macerada tüyler ürperten bir kozmik tehlikeyi araştırın, House Va'Ruun'un ana gezegenini keşfedin ve eşsiz silahlar, uzay kıyafetleri ve ekipmanlar bulun.

Starfield'ın Premium veya Constellation Edition sürümüne sahip olanlar, bu satın alımlarının bir parçası olarak Shattered Space'i edinir. Ana sürüme sahip olanlar Premium Yükseltmesi'ni satın alarak Shattered Space'in yanı sıra Dijital Sanat Kitabı, Orijinal Oyun Müzikleri, 1.000 Creation Credit ve Constellation Görünüm Paketi de dahil diğer dijital öğelere erişebilir.
 
basın bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 2 Saat önce Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 3 Saat önce PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 4 Saat önce Yeni Dragon's Dogma 2 Güncellemesi İşlemci Yükünü Azaltacak 5 Saat önce The Elder Scrolls: Castles Şimdi iOS ve Android Üzerinden Dünya Çapında Erişilebilir Durumda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler