Rage'den Anarchy Edition'a Özel Video

Rage, bu senenin güçlü yapımlarından.
29.09.2011 16:02 Samet Konuksal


     Oyun dünyasının en köklü yapımcılarından ID Software'in aksiyon RPG türündeki oyunu Rage için özel sürüm içerikleri tanıtıldı. Anarchy Edition ismiyle çıkacak bu sürümde bazı oyun içi ekstra eşyalar ücretsiz olarak sunulacak.
 
     Rage'in Anarchy Edition sürümünü, oyunu ön sipariş ile satın alarak edinebilirsiniz. Ayrıca sürüm, oyun çıktıktan sonra da kısıtlı süre içerisinde satılacak. Anarch Edition'un içerikleri arasında bir adet özel kıyafet, iki farklı silah ve bir de araç bulunuyor.
 
     Rage, 7 Ekim'de Playstation 3, Xbox 360 ve PC için çıkacak. Oyunun bu ön sipariş içeriklerinin tanıtıldığı videoyu izlemek için aşağıdaki oynatıcıyı kullanabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 13 Dk önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 2 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 3 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler