Rainbow Six Siege Çıkışından Dört Yıl Sonra Steam'de Eş Zamanlı Kullanıcı Sayısında Rekor Kırdı

24.02.2020 17:01 Gazali Çetinkaya

 
Tom Clancy’s Rainbow Six Siege şu anda her zamankinden daha çok popüler.

Ubisoft'un Aralık 2015'te çıkış yapan multiplayer taktiksel FPS oyunu geçtiğimiz günlerde Steam'de eş zamanlı kullanıcı sayısında rekor kırdı.
 
22 Şubat'ta Steam'de 178,824 kullanıcı aynı anda oyunu oynadı. Son 30 gündeki ortalama kullanıcı sayısı 97,222 ki bu da ulaştığı en yüksek sayı.
 
Buradaki steamcharts.com/app/359550 adresten oyunun Steam üzerindeki aylık hareketliğini görüntüleyebilirsiniz. 
 
Tom Clancy’s Rainbow Six Siege bu ayın başında 55 milyon kullanıcı sayısına ulaştı. Ubisoft oyuna desteğini sürdürmeyi planlıyor.
 
Geçtiğimiz hafta yeni operatörler oyuna eklendi ve oyun yeni nesil konsolların çıkış oyunlarından biri olacak ve cross-generation multiplayer desteği sunacak. PlayStation 4 oyuncuları ile PlayStation 5 oyuncuları; Xbox One oyuncuları ile de Xbox Series X oyuncuları birlikte oynayabilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 2 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 8 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler