Rainbow Six: Siege Ertelendi!

18.08.2015 19:49 Ömür Gencer


      Tom Clancy’s The Rainbow Six Siege'in 13 Ekim'de çıkış yapması bekleniyordu. Ubisoft, geçtiğimiz dakikalarda yaptığı açıklamayla oyunun ertelendiğini duyurdu.   
  
       Geliştirici ekip oyun üzerinde bazı ayarlamalar ve iyileştirmeler yapmak istediğini ve bu nedenle oyunu 1 Aralık tarihine ertelediğini belirtiyor. Oyunun çıkış tarihi ertelense de Rainbow Six: Siege'in betası planlanıldığı gibi 24 Eylül'de başlayacak.
 
       Ubisoft bu erteleme hakkında şu sözlere yer veriyor: "Oyunu ertelemek kolay bir karar değildi ama aldığımız geri dönüşler ve kendi içimizde yaptığımız testler sonunda, tüm oyun modlarında oyunun sunduğu co-op deneyimini daha iyi hale getirecek, silahları ve ekipmanları dengeleyecek ve menü arayüzünü düzenleyecek ayarlamalar ve geliştirmeler yapmamız gerektiğini hissettik. Tüm bu değişiklikleri yapmak için biraz daha fazla zaman kullanacağız ve verdiğimiz bu kararın doğru karar olduğunu düşünüyoruz."
 
        Bu ertelemeyle birlikte Rainbow Six: Siege, herhangi bir değişiklik olmadığı sürece, 2015'te çıkan son FPS oyunu olacak. Star Wars: Battlefront ve Call of Duty: Black Ops 3 gibi diğer önemli FPS oyunlarının 1 Aralık tarihinden önce çıkış yapacağını hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 1 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 2 Saat önce Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 2 Saat önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 3 Saat önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler