Rainbow Six Siege: M.U.T.E. Protocol Etkinliği Başladı

05.08.2020 02:30 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Rainbow Six Siege'in fütüristik bir temaya sahip M.U.T.E. Protocol etkinliğini başlattı.

Sınırlı süreli etkinlik 17 Ağustos'a kadar ulaşılabilir olacak.
 
Etkinliğin en dikkat çeken kısmı operatörlerin teknoloji kullanımı. Saldıranlar izleme cihazlarına girip çıkarak operatör ve dron şekline geçiş yapabiliyor. Bu da bir dron kullanırken operatörünün görünmeyeceği anlamına geliyor. Ardından geri döndüğünüzde operatörünüz dronun olduğu yerde olacak. Takım arkadaşlarının dronlarını kontrol edemezsiniz fakat dron şeklindeyken yok edilirseniz operatör şeklinde yeniden dirilirsiniz. 
 
Savunan taraftaysa kurşun geçirmez kameraları kullanarak dijital olarak etrafta dolanabilirsiniz. İzleme cihazlarını açmak operatörleri bir ağa yerleştirir ve oradan çıkmak operatörü en son kontrol edilen kameranın bulunduğu yere götürür.  
 
Dron ve kameralar yüzünden ortaya çıkan oynanış sebepleriyle eklenemeyen birkaç operatör hariç, diğer operatörler etkinlikte oynanabilir. Etkinlik ayrıca Jackal, Lion, Ying, Kapkan, Mira, Mute, Oryx ve Vigil için yeni özelleştirme eşyaları getiriyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler