Rainbow Six Siege'in Yeni Operatörleri Oryx ve Iana Haftaya Erişime Açılıyor

16.02.2020 19:23 Özgür Eroğlu

 
 
Ubisoft'un 1 Aralık 2015 tarihinde piyasaya sürdüğü rekabetçi shooter oyunu Rainbow Six Siege'e iki yeni operatör ekleniyor.
 
Geçtiğimiz hafta söylentileri çıkan iki yeni operatör resmi olarak duyuruldu ve bir de video paylaşıldı. Videoya göre operatörlerden ilki yani Iana, saldırı odaklı bir karakter. Diğer ise yani Oryx savunma odaklı bir karakter. 
 
Iana, hareketli bir hologram yaratabiliyor. Ancak bu sırada gerçek olan Iana'nın sabit kalması gerekiyor. Güvenli bir noktadaysanız eğer düşmana zor anlar yaşatabilirsiniz. Diğer operatör Oryx ise düşmanlarına hızlıca çarpabiliyor ve kalkan kullanan düşmanları bile zor duruma sokabiliyor.
 
Her iki operatör de 17 Şubat'ta test sunucularında erişime açılacak. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyerek, operatörleri daha detaylı öğrenebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler