Rainbow Six Siege'in Yeni Operatörü Flores

18.02.2021 22:41 Gazali Çetinkaya

Crimson Heist operasyonu ile birlikte Tom Clancy's Rainbow Six Siege'e dahil olacak yeni operatör resmi olarak açıklandı.

Saldırı operatörü Santiago “Flores” Lucero.

Detaylar 21 Şubat Pazar günü 20:00'da paylaşılacak.
 
Teaser fragmana aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.
  
 
“Hey Harry,

Ben Gridlock. Ash meşguldü, o yüzden benden sana uzman Santiago “Flores” Lucero'nun ilerlemesi hakkında bilgi vermemi istedi. Dokkaebi ve onunla sık sık birlikte yediğimizi fark etmiş olmalı. Ne diyebilirim ki? Teknoloji ve mekaniği seviyor, yani üçümüzün ortak noktası epey fazla.

Sunduğumuz kaynaklar için heyecanlı ve Mira'nın işleriyle epey bir vakit geçiriyor. Flores'in onun başında dikilmesinin Mira'nın hoşuna gittiğini sanmıyorum ama Mira zamanla onun işine yarayabileceğini anlayacaktır. Araçlarını ve silahlarını hep kendi yapmış ve Mira'dan farklı bir bakış açısına sahip.

Flores, Buenos Aires'te büyüdüğü günlerden fazla bahsetmiyor ama hem orada hem de Los Angeles'ta soyduğu suç patronları hakkında anlatacağı çok şeyi var. Bunlar görkemli kahramanlık hikâyeleri ve bunlara inanmaya başladım. Ash onun yalnızca usta bir hırsız olmadığını, inançlar konusunda da bir profesyonel olduğunu açıkça belirtti. Ash ona saygı duymamış olsaydı sanmazdım ki Arjantin'den kurtulmasına yardım etsin.

Genel anlamda, bence o iyi bir ortak. Biraz tuhaf ama başkaları konuşunca dinliyor, bu birçok insan için söylemeyeceğim bir şey. Her gece kocası ile konuşmak için evini arıyor ama ilişkilerini epey gizli tutuyor (en azından bana karşı). Genel olarak insanları umursuyor ama evliliği bambaşka bir seviyede. Yüzüğünü parmağından çıkarsa bile, yanından asla ayırmıyor.

Ash onu ekibe kattığı için mutluyum. Eminim kendince sebepleri vardı ama büyük resme bakınca bunun çok da önemli olduğunu düşünmüyorum. Önemli olan, Flores'in masaya koyduğu uzmanlık, onun bakış açısı ve yanında getirdiği o ufak parlak patlayıcı icat. Onu iş başında görmek için sabırsızlanıyorum, içimden bir his birçok insanın şaşıracağını söylüyor.

-- Tori “Gridlock” Fairous”

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 13 Dk önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 3 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 4 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler