Ralli Türünün Yeni Üyesi WRC 5'ten Oynanış Videosu

17.07.2015 21:50 Ömür Gencer


       Dirt: Rally'den sonra rahat bir nefes alan ralli yarış türünde olacak WRC 5 için yeni bir video paylaşıldı. Yayınlanan bu 3 dakikalık oynanış videosunda WRC 5'in erken aşamalarını görüyoruz.
 
       Oyunda yer alacak pistlerden Portekiz pistinde yarıştığımız videoda Volkswagen Polo R WRC kullanılıyor. Geliştirici ekip videoda WRC 5'in beta aşamasında olduğunu ve bu yüzden oyundaki bazı elementlerin henüz çalışmadığını dile getiriyor. Bunun yanında oyundaki göstergelerin daha sonra ekleneceği ve seslerin de geliştirileceği belirtiliyor.
 
      Fransız geliştirici Kylotonn Games tarafından geliştirilen WRC 5; PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3, PS Vita ve PC için bu sonbaharda çıkış yapacak. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
WRC 5 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Kylotonn Entertainment Dağıtıcısı: BigBen Studios Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler