Ready at Dawn Yeni Nesil için Çalışmalara Başladı

20.02.2012 13:24 Ersin Kılıç


     Artık yeni nesil konsolların duyurusu için geri sayımın başladığını söyleyebiliriz. Microsoft ve Sony gibi firmalar bu durum için her ne kadar erken olduğunu söylese de, firmalara bağlı bir çok geliştirici şimdiden yeni nesil için kolları sıvalamış durumda. Bu firmalardan birisinin de Ready at Dawn olduğu ortaya çıktı.
 
     PSP için geliştirdikleri God of War: Chain of Olympus ve God of War: Ghost of Sparta ile adından söz ettiren firmanın yeni nesil için oyun geliştirdiği ortaya çıktı. Yeni projeleri için iş ilanı oluşturan firma, "Yeni nesil için geliştirdiğimiz AAA projeye hazır mısınız?" açıklaması ile bu proje için ne kadar heyecanlı olduklarını da dile getirmişler.
 
     Projenin üçüncü kamera açısına sahip bir action/adventure olduğu da belirtilmiş. Konu hakkında resmi açıklama ise muhtemelen çok sonra gelecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War: Ghost of Sparta Platformlar: PSP Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 16 Nisan Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 16 Nisan Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 16 Nisan Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 16 Nisan It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 16 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler