Rebel Galaxy Outlaw ve Super Meat Boy Forever PC'de 12 Ay Epic Games Store'a Özel Kalacak

10.12.2018 17:35 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Double Damage ve Team Meat; Rebel Galaxy Outlaw ve Super Meat Boy Forever'un PC'de 12 ay boyunca Epic Games Store'a özel kalacağını doğruladı.
 
Bu iki oyun çıkışından 12 ay sonra Steam'e gelecek.
 
Double Damage websitesi üzerinden yaptığı açıklamada, bunun asıl nedenin geliştiriciler ve Epic Games arasındaki gelir dağılımının %88'ye %12 olması olduğunu belirtti. Double Damage ayrıca oyuncuların direkt olarak geliştiriciler ile iletişim kurabilecek olmasının da Epic Games Store için bir artı olduğunu belirtti.
 
Super Meat Boy yaratıcısı Tommy Refenes da resmi Discord kanalı üzerinden yaptığı açıklamada "İnsanların değişimi sevmediğini anlıyorum ancak bunun sonucu insanlar için daha iyi oyunlar anlamına gelecek." dedi ve Steam'e mecbur bırakmayacak bu tarz yeni bir mağazaya son derece gerek duyulduğunu ekledi.
 
Rebel Galaxy Outlaw ve Super Meat Boy Forever dışında, Ashen ve Hades de geçtiğimiz günlerde PC'de Epic Games Store'a özel olarak çıktı ve Journey de yakında Epic Games Store'da satışa sunulacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Meat Boy Forever Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Team Meat Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler