Red Dead Redemption'ın Switch ve PS4 Fragmanı Dislike Yağmuruna Tutuldu!

10.08.2023 19:53 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games tarafından oyunculara sunulan Red Dead Redemption, yeni bir duyuruyla beraber Switch ve PS4 konsollarına gelmeye hazırlanıyor. Daha önce sadece Xbox 360 ve PlayStation 3 konsolları için çıkış yapan oyun bir sonraki konsollara doğru adım atmaya hazırlanıyor. Ancak bir süredir remaster beklentisi olduğundan dolayı oyuncular büyük tepki gösteriyor.
 
Fragman dislike yağmuruna tutulmuş durumda
 
 
 
Bir süredir ortalıkta dolanan remaster söylentileri bu açıklamayla beraber son buluyor. Oyuncu toplulukları hem yeni ve düzenlenmiş bir sürümü hem de PC / yeni nesil tarafına bu oyunun çıkış yapmasını istiyordu. Ancak beklenen ne yazık ki olmadı. Rockstar Games oyunu direkt orijinal haliyle belirtilen konsollara sunmaya hazırlanıyor.
 
Oyunun orijinal sürümünün doğrudan port edilmesi hemen hemen kimsenin beklediği bir durum değildi. Bunun üstüne 50 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa sunulacağı haberi de tepki çeken noktalardan biri oldu. Xbox tarafında geriye dönük uyumluluk aracılığıyla 29,99 dolardan mevcut olduğundan dolayı bu fiyat bir hayli eleştirildi. 
 
Tüm bu olaylar üzerine yayınlanan fragman dislike yağmuruna tutuldu. 2 gün önce yayınlanan fragmanda 36 bin beğeni bulunurken 122 bin dislike bulunuyor.  
 
Fragmana göz atmak isterseniz
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler