Remedy Mükemmel Grafikler Peşinde

30.12.2014 11:32 Alkan Adakaner

 
 
    Max Payne ve Alan Wake gibi harika oyunların geliştiricisi Remedy Entertainment şu sıralar Xbox One'a özel olarak Quantum Break adlı bir oyun geliştiriyor. Geliştiriciler oyuncularda büyük merak uyandıran bu oyunun grafikleri konusunda da iddialı.
 
     Remedy Enetrtainment'in görsel efekt tasarımcısı ve görel efekt programcısı gibi iş ilanlarındaki açıklamaları da bunun kanıtı:
 
    "Harika görsel efektler yaratmak için mi yaşıyorsunuz? Sürekli olarak gerçek zamanlı grafikler dünyasında nelerin mümkün olabileceğiyle ilgili kafa mı yoruyorsunuz? İnsanların çenelerinin düşmesini sağlamak mı istiyorsunuz? Bunları gerçekleştirebilecek dünya standartlarında bir takımla çalışmak ister miydiniz? Eğer öyleyse; sizi tanımak isteriz."
 
    Yukarıdaki sözler Remedy Entertainment'in grafiksel konuda ne kadar iddialı olduğunu gösteriyor. Bakalım Quantum Break grafikleriyle de bizi etkileyebilecek mi? İlk videolar öyle gözüküyordu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quantum Break Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 55 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 15 Dk önce Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 8 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 9 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler