Resident Evil 2, 3 ve 7 Biohazard Yeni Nesil Konsollar için Çıkış Yaptı

14.06.2022 14:53 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom, Resident Evil 2, Resident Evil 3 ve Resident Evil 7 biohazard'ın artık PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarında mevcut olduğunu duyurdu.
 
PlayStation 4 veya Xbox One'da Resident Evil 2, Resident Evil 3 veya Resident Evil 7 biohazard oyununa sahip olan kullanıcılar, hiçbir ek ücret ödemeden PlayStation 5 veya Xbox Series sürümlerine yükseltebilecek. PC kullanıcıları için de bir yükseltme yaması mevcut. 
 
Yeni nesil sürümler, ışın izleme teknolojisine, yüksek kare hızına ve 3D ses gibi son teknoloji özelliklere sahip. PlayStation 5 sürümü ayrıca DualSense için dokunsal geri bildirime ve  uyarlanabilir tetikleyicilere sahip.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 7 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 6 Dk önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 21 Dk önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler