Resident Evil 7, 2 Remake ve 3 Remake için Yeni Güncelleme Yayınlandı

06.10.2022 13:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom, Resident Evil 7, Resident Evil 2 Remake ve Resident Evil 3 Remake'in PC sürümleri için yeni güncellemeler yayınladı. Bu yamalar, bu üç Resident Evil oyununda yer alan bir dizi sorunu ortadan kaldırıyor.
 
Daha fazla ayrıntıya girecek olursak Resident Evil 7 güncellemesi, 'HBAO+' ortam kapatma seçeneğinin düzgün çalışmadığı bir hatayı düzeltiyor. Ayrıca 'GI ve Reflection' ve 'Işık Yansıması' grafik seçeneklerinde oluşan sorunları ortadan kaldırıyor. Ek olarak PS4 kayıt verilerini taşırken Fastest Man in the Swamp (Bataklıktaki En Hızlı Adam) başarımının aktarılmamasına neden olan bir hata düzeltildi.
 
Benzer şekilde, Resident Evil 2 Remake ve Resident Evil 3 Remake için yayınlanan yamalar, 'TAA' kenar yumuşatma ve 'Görüntü Kalitesi' grafik seçeneklerinde yer alan sorunları düzeltiyor. Oyunun güncellemesini yapmak istiyorsanız, Steam uygulamasını başlatabilir ve otomatik olarak indirebilirsiniz.
 
Tüm yama notlarına ulaşmak için buraya tıklayın. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 7 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler