Resident Evil 2 Remake Satışları 10 Milyonu Aştı

14.07.2022 11:56 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom, Resident Evil 2 remake'in dünya çapındaki toplam satışlarının 10 milyon adeti aştığını açıkladı. Resident Evil 2 Remake ilk olarak 25 Ocak 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Ardından 13 Haziran 2022'de PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarına geldi. Oyunun satışlarının en son 31 Mart 2022 itibarıyla 9.6 milyon adet olduğu bildirildi.
 
Ocak 2019'da piyasaya sürülen Resident Evil 2 remake orijinal yapımın yeniden tasarlanmış sürümü olarak oyunculara sunuldu. Yeniden yapım, uluslararası medya kuruluşlarından büyük beğeni topladı. Yeni bir korku deneyimi, sürükleyici bir dünya ve en son teknoloji geliştirmeleri ile ön plana çıktı.
 
Remake'in yayınlanmasının ardından Capcom, Resident Evil 3 ve Resident Evil Village'de dahil olmak üzere seri için yeni oyunlar piyasaya sürdü. Fiyat politikası konusunda da esnek davranmaya çalışan Capcom, seriyi daha da canlandırmak için çeşitli hamlelerde bulunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 2: Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 8 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler