Resident Evil 2'ye ‘The Ghost Survivors’ Modu Eklendi

15.02.2019 17:27 Gazali Çetinkaya

 
Capcom, Resident Evil 2 remake'e “The Ghost Survivors” adlı yeni oyun modunu ücretsiz bir güncelleme ile birlikte ekledi.

The Ghost Survivors modunda oyuncular silah dükkanı sahibi Robert Kendo, belediye başkanının kızı Katherine Warren ve bir U.S.S. askeri ile üç farklı yan hikayeyi deneyim edebiliyor. Hikayeler bu mod için özel olarak tasarlanmış düşmanlar içeriyor. Hikayelerin başlıkları şu şekilde: “No Time to Mourn / Yas Tutmaya Zaman Yok”,  “Runaway / Kaçak” ve “Forgotten Soldier / Unutulmuş Asker”.

Resident Evil 2 remake şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları üzerinde ulaşılabilir durumda. Oyunun standart sürümü PlayStation Store, Xbox Store ve Steam üzerinde 399,00 TL; deluxe sürümü ise 469,00 TL'den satılıyor.

The Ghost Survivors modunun resmi çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 2: Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
SAND LAND İçin Oyun Demosu Yayınlandı 1 Saat önce Rusted Moss Konsollar için 20 Haziran'da Çıkıyor 2 Saat önce Planetiles ile Kendi Dünyanızı Oluşturabilirsiniz 2 Saat önce Yeni Bir Platform Deneyimi: Saviorless 2 Saat önce Sand Land'in PC ve Konsollar İçin Demosu Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler