Rick Grimes'ı Kontrol Edeceğimiz The Walking Dead: Destinies Detayları Sızdırıldı!

17.08.2023 17:03 Mehmet Tandoğan

 
 
AMC'nin çok beğenilen ve birçok dalda ödül alan The Walking Dead TV dizisine dayanan yeni bir oyun geliyor. The Walking Dead: Destinies adlı bu oyunda komadan uyanan Rick Grimes adlı karakteri kontrol ediyor ve üçüncü şahıs kıyamet sonrası bir deneyime adım atıyoruz.
 
Oyun hakkında çeşitli detaylar sızdırılmış durumda
 
 
 
Üçüncü şahıs kamera bakış açısıyla beraber karşımıza çıkmayı hedefleyen The Walking Dead: Destinies çeşitli sızıntılarla ön plana çıkan billbil-kun tarafından ortaya çıkarıldı. Billbil-kun tarafından yayınlanan rapora göre eski şerif yardımcısı oyuncular Rick Grimes'ın roluünü üstleniyor ve dizide yer alan 15'in üzerinde karakter bulunuyor.
 
Bu detayların yanı sıra oyunda tanıdık mekanlar yer alıyor ve aksiyon macera içeriğinin bizlere sunulması hedefleniyor. Ek olarak oyunun, dizinin ilk dört sezondaki olaylarını kapsadığı söyleniyor. 
 
Tüm bunlarla beraber burada kendi ekibinizi kurabiliyor ve hikaye ilerledikçe kimi kurtaracağınızı veya kimi ölüme terk edeceğinizi seçebiliyorsunuz. Dolayısıyla The Walking Dead: Destinies'de oyuncular dizinin senaryosuna bağlı kalmak zorunda değil. 
 
 
 
Oyuncular öte yandan burada çeşitli silahları kullanabiliyor ve bu silahlar arasında tabancalar, pompalı tüfekler ve katanalar yer alıyor. Son olarak kaynak toplama ve üs yönetimi mekanikleri de dahil olmak üzere bazı strateji unsurları da bulunuyor.
 
The Walking Dead: Destinies'in GameMill Entertainment tarafından PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için yayınlanacağı iddia ediliyor. 14 Kasım 2023'te piyasaya sürülmesi beklenen oyunun fiyatının ise 49,99 dolar olacağı söyleniyor.
 
Güncelleme: Tanıtım videosu ortaya çıktı. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler