The Walking Dead: Destinies Çıkış Tarihi Açıklandı: Diziye Yeni Bakış Açısı!

20.10.2023 13:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını GameMill Entertainment ve geliştiriciliğini Flux Games'in üstlendiği hikaye odaklı aksiyon macera oyunu The Walking Dead: Destinies'in çıkış tarihi açıklandı. Oyun bu kapsamda 17 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için dijital olarak piyasaya sürülecek. Bu sürecin ardından Aralık ayında fiziksel olarak yayınlanacak.
 
TWD klasiğine yeni bir bakış açısı getiriyor
 
 
 
Ölülerle çevrili bir hastanede tek başına uyanan Rick Grimes olarak yolculuğunuza başladığımız yapımda müttefiklerinizi toplayabiliyorsunuz. Oyun içerisinde Atlanta, Greene ailesinin çiftliği, hapishane ve Woodbury gibi The Walking Dead'in ikonik mekânları bulunuyor. Zombi kıyametine karşı savaştığımız oyunda seçimler oldukça önem arz ediyor.
 
Seçimlerin ön planda olduğu The Walking Dead: Destinies'de kritik anlarda önemli kararlar veriyor ve dizideki karakterlerden oluşan ekibinizin kaderini önemli ölçüde şekillendiriyorsunuz. Dizinin ve hikayenin akışını değiştirebildiğiniz veya direkt olarak dizideki olayları yaşadığınız oyunda kendi yolunuzu çizebiliyorsunuz. 
 
Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler