Riders Republic için Yeni Fragman Yayınlandı

24.08.2021 09:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Ubisoft Annecy, Riders Republic için oyunun özelleştirme-kişileştirme seçeneklerini tanıtan yeni bir fragman yayınladı.
 
Oyun hakkında
 
- Riders Republic devasa çok oyunculu oyun alanına katılın. Bir açık dünya spor cennetinde bisiklet, kayak, kar kayağı veya atlayış tulumu kullanın.
- Toplu başlangıç etkinliklerinde yarışın, sürücünüzün kariyerini geliştirin veya arkadaşlarınızla birlikte rahatlayın ve parklarda serbestçe dolaşın.
- Devasa çok oyunculu bir oyun alanında, aynı anda 50 oyuncu ve daha fazlasına karşı savaşın.
- Bir toplu başlangıç yarışında tüm gücünüzle mücadele edin — bitişe doğru olan yolda çarpışın, dönüşler yapın ve mücadele edin.
- Tarzınızla arkadaşlarınıza gösteriş yapmak veya müsabakalarda boy göstermek için karakterinizi özelleştirin.
 
Riders Republic, 28 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC (Epic Games Store, Ubisoft Store ve Uplay, Stadia ve Amazon Luna üzerinden )için çıkacak. 
 
Epic Games sayfası
 
https://www.epicgames.com/store/product/riders-republic/home 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Riders Republic Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Spor Çıkış Tarihi: 20 Şubat 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler