Ridley Scott, Yeni Bir Alien Filmi Üzerinde Çalıştığını Onayladı

07.09.2020 13:14 Özgür Eroğlu

 
İlk filmi 1979 yılında çıkan ve bilim kurgu korku türünün en önemli yapımlarından biri olan Alien'ın yaratıcısı Ridley Scott, yeni bir film üzerinde çalıştığını onayladı. 
 
Geçtiğimiz günlerde açıklamada bulunan Ridley Scott, yani serinin yaratıcısı, yeni bir film üzerinde çalıştığını onayladı. Şu an için herhangi bir bilgi paylaşılmadı, ancak 2017 yılında yayınlanan Alien: Covenant'ın devamı olabileceği düşünülüyor.
 
Alien: Covenant serinin son filmi konumunda şu an. Ortalama üstü yorumlar Alien: Covenant'ın oyuncu kadrosunda Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir ve Carmen Ejogo bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 21 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler