Rift, Twitter Desteğine Sahip İlk MMO Olacak

16.02.2011 01:41 Gökhan Yılmaz

 
     Trion Worlds, yeni MMORPG oyunu olan Rift: Planes of Telara'nın çok fazla bağımlılık yapacağından dolayı arkadaşlarınız ve ailenizle bağlarınızın kopmaması için oyun içi Twitter desteği sunacağını duyurdu.
 
     Şaka bir yana, Rift oynarken entegre edilmiş Twitter aracı sayesinde oyundan ayrılmadan ekran görüntüleri paylaşmak, katıldığınız etkinlikleri duyurmak ya da sıradan mesajlarınızı göndermek gibi ihtiyaçlarınızı gerçekleştirebileceksiniz.
 
     Bu arada bugünden itibaren başlayan açık beta testlerine katılmak için resmi sitesinden kayıt yaptırabilirsiniz. 6 gün sürecek beta testinde aşağıdaki görüntülere tanık olabilirsiniz. Aşağıda, Rift: Planes of Telara'nın kapalı beta testlerinden çekilmiş oynanış görüntüleri içeren tanıtım videosu bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rift Platformlar: PC Geliştirici: Trion Games Dağıtıcısı: Trion Worlds Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 1 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 6 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 7 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 8 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler