Rift Yapımcısı Teknolojisini Paylaşıyor

Rift yaklaşık bir milyon adet satılmıştı.
06.10.2011 18:21 Gökhan Yılmaz

 
     İleride işleyiş açısından bu yılın ilk çeyreğinde kapılarını açan Rift'e benzer oyunlar görebiliriz. Popüler MMO'nun yapımcısı Trion Worlds, oyunu geliştirirken kullandıları teknolojiyi başka yapımcılarla paylaşmaya hazır olduğunu açıkladı.
 
     Red Door kod adıyla anılan teknoloji, Rift'in yapımında kullanılmıştı ve yapımcısı bu teknolojinin ileride yayılacağını umuyor. Gelecekte, zengin sosyal iletişim özelliklerine sahip olan Red Door'u, birden çok popüler yapımın kullanacağını hayal ediyorlar. Bu teknolojiyi kullanan firmalar oyunlarını bunula geliştirerek bir hizmet olarak sunabilecek (MMO'lar başta olmak üzere), hızlı bir şekilde güncelleyebilecek ve ödemeleri gerçekleştirebilecekler.
 
     Trion Worlds, Rift'i çok büyük bir başarı olarak görüyor ve Red Door'un henüz buz dağının görünen kısmını ortaya koyabildiğini, yaratıcılıkla birlikte çok daha iyi işler başarabileceğini düşünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rift Platformlar: PC Geliştirici: Trion Games Dağıtıcısı: Trion Worlds Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 1 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler