Rift'in Ek Paketi Storm Legion Duyuruldu!

01.06.2012 01:34 Samet Konuksal


     Geçtiğimiz senenin en iyi MMO-RPG'lerinden olan Rift, yeni ek paketiyle birlikte genişliyor. Trion, Rift'in ilk paketi Storm Legion'u duyurdu.
 
     Çıkış dönemi olarak önümüzdeki Sonbahar aylarının gösterildiği Storm Legion ek paketi, Rift'in içeriğini kat kat genişletiyor. Öyle ki, bu ek paketle birlikte gelecek olan iki yeni kıta, oyunun şuanki sahip olduğu oynanabilir alanlardan üç kat daha büyük.
 
     Level sınırını 60'a yükseltecek olan Storm Legion ek paketi, oyuna 4 yeni alt sınıf, 7 yeni zindan, 3 yeni raid ve 1 yeni chronicle görevinin haricinde "Join the Hunt" ismindeki yeni etkinlik sistemini ekleyecek. Önümüzdeki E3 fuarında detaylanması beklenen Storm Legion ek paketinin duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rift Platformlar: PC Geliştirici: Trion Games Dağıtıcısı: Trion Worlds Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 1 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 6 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 7 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 8 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler