Rift'teki Toplu Nikah, Rekor Kırdı

20.02.2012 18:35 Ersin Kılıç


     Sık sık oyunlar ile ilgili evlenme haberleri ile karşılaşıyoruz. Oyun karakteriyle evlenen mi dersiniz? Oyun içerisindeki düğünler mi dersiniz? Bu tür örnekleri çoğaltmak oldukça kolay. yeni ortaya çıkan haber ise bu anlamda büyük bir rekor kırmış.
 
     MMO türünün son yıllarda dikkat çeken örneklerinden biri olan Rift'te evlenmek mümkün. Oyundaki oyun severler de 14 Şubat'ı fırsat bilerek büyük bir rekor girişiminde bulunmuş ve bunda başarılı da olmuşlar. 14 Şubat saat 9 ve 15 Şubat saat 9 arasında, yani 24 saatlik zaman diliminde oyunda tam 21,879 nikah kıyılmış. Bu da 43,758 kişinin dünya evine girdiğini gösteriyor.

     Oyunda yapılan bu etkinlik "Bir oyunda, 24 saat içinde yapılan en kalabalık oyun içi evlilik" kapsamında dünya rekoru kırmış. Eee, sık sık haberlerde gördüğümüz toplu nikah olayına farklı bir etkinlik getirilmiş. Düğün fotoğraflarına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rift Platformlar: PC Geliştirici: Trion Games Dağıtıcısı: Trion Worlds Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 1 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 6 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 7 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 8 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler