Riot Games'in Taktiksel FPS Oyunu Project A PC için Duyuruldu

16.10.2019 06:36 Gazali Çetinkaya

 
Riot Games, karakter tabanlı birinci şahıs taktiksel nişancı oyunu Project A'yi PC için duyurdu. Çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Riot Games, Project A'yi "yakın gelecekte dünyada geçen, her biri kendine özgü yeteneklere sahip ölümcül karakterler içeren tam ve rekabetçi bir birinci şahıs nişancı oyunu" olarak tanımladı.  
 
Oyunun baş yapımcısı Anna Donlon:
 
"Söz veriyoruz ki tıpkı League of Legends'ta olduğu gibi bu oyunu da yıllar boyunca destekleyeceğiz. Project A'da her bir anın çok önemli olduğu taktiksel nişancı oynanışına sadık kalacağız. Ama ayrıca bazı yenilikler de getirmek istiyoruz. Taktiksel nişancı oyunumuzun daha fazla yaratıcılık, daha fazla kendinizi ifade etme şansı ve çok daha fazla stil içermesini istiyoruz. Project A'da yetenekleriniz harika ve taktiksel fırsatlar oluşturarak silahşorluğunuzu daha da öne çıkarıyor."
 
"Yola deneyimli geliştiricilerle çıktık ve ekibin tüm üyeleri FPS türüne yönelik büyük bir tutku ve tecrübeye sahip. Ama sadece doğru ekibe sahip olmak yeterli değil. Doğru sorunları da çözmemiz gerekli. Peki bu tam olarak ne anlama geliyor? Öncelikle hepimiz düşük sunucu yenileme hızları yüzünden mermilerimizin sayılmamasından sıkıldık. Sürekli 'adanmış sunucular' gibi beylik lafları duyuyoruz ama hiç kimse düşük pingden veya kafasını ilk uzatan tarafın avantajından bahsetmiyor. Ama Project A'da küresel altyapıya büyük önem vereceğiz ve bu avantajla savaşmak için özel olarak tasarlanmış bir net kodu üstünde çalışacağız." 
 
"Şimdi gelin hilecilerden bahsedelim. Oturup gerçekten yenildiğinizi mi yoksa birilerinin aimbot veya wallhack mi kullandığını merak etmek sinir bozucu. İlk günden itibaren hile karşıtı çalışmaları geliştirme sürecinin en başına koyduk ve oyunlarınızın rekabet bütünlüğünü korumak için ne gerekiyorsa yapacağız." 
 
Daha fazla bilgi önümüzdeki yıl paylaşılacak.
 
Duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 2 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler