Rise of the Tomb Raider, Xbox One'ın Uncharted'ı Olsun İsteniyor

18.08.2014 16:48 Talha Aynacı

 
     Xbox'ın başına geçmesiyle birlikte Xbox One'ın oyuncular tarafından sert bulunan çehresini yumuşatmayı başaran ve önemli değişikliklere giden Phil Spencer, Gamescom 2014 fuarında duyurulan belli bir zaman aralığına kadar Xbox One - Xbox 360'a özel kalacak Rise of the Tomb Raider hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 
 
Bu adımın Xbox One'da 2015 yılında çıkması beklenen Uncharted 4: A Thief's End ile rekabet edebilecek bir oyun olması açısından gerçekleştirilmiş olabileceği sorusuna soran Eurogamer'a cevaben Phil Spencer şunları söyledi:
 
"Kesinlikle. Uncharted serisinin büyük bir hayranıyım ve bu kalitede bir aksiyon - macera oyununa sahip olmayı çok istedik. Bir projeye başladık ancak bugün elimize o kalitede bir şey geçmedi.  Rise of the Tomb Raider bizim için bir fırsat."
 
Phil Spencer oyunun ne kadar süre Xbox konsollarına özel kalacağını ve bu anlaşmanın ne kadara patladığını ise söylemedi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 90 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler