Rise of the Tomb Raider - PS4 Pro & Xbox One Grafik Karşılaştırma Videosu

09.09.2016 01:52 Gazali Çetinkaya

   PlayStation 4 Pro, 7 Eylül tarihinde New York şehrinde duyuruldu ve birçok oyunun PS4 Pro üzerinden alınan görüntüleri paylaşıldı. O oyunlardan birisi de PlayStation 4'e gelecek Rise of the Tomb Raider'dı. Daha önce de birçok grafik karşılaştırması ile tanıdığımız Cycu1 adlı kullanıcı da Rise of the Tomb Raider'ın PS4 Pro ve Xbox One üzerindeki grafiklerini karşılaştırdı.
 
   Sunum esnasında video 4K olarak paylaşılsa da karşılaştırma videosu 1080p ancak videoyu da izlerseniz göreceksiniz, görsellikte bir fark olduğu ortada. İyi seyirler.
 
 
 

 
   PlayStation 4 Pro, 10 Kasım tarihinde çıkış yapacak ve konsolun fiyatı ise 399 dolar olacak.
   
   Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration; yeni co-op modu Endurance, yeni hikaye modu Blood Ties ve tüm indirilebilir içerikler ile birlikte 11 Ekim tarihinde PlayStation 4 için çıkış yapacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 55 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 4 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 5 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 6 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler