Rise of the Tomb Raider'da Multiplayer Modlar Olmayacak

05.09.2015 20:17 Tunahan Başol


     2013'te çıkan Tomb Raider'ın zevkli ama oyuncuya kısa süre oyunda tutabilecek multiplayer modları bulunuyordu. Görünüşe göre geliştirici Crystal Dynamics, Rise of the Tomb Raider'da multiplayerla zaman kaybetmeyip direkt olarak senaryoya odaklanmışlar.
 
    Xbox Magazine'in 128. sayısında (eylül sayısı) yer alan görselde "Multiplayer'ın oyundan çıkarılmasıyla birlikte Crystal Dynamics ana senaryoyu olabildiğince eğlenceli yapmaya gerek duydu" ibaresi bulunuyor.
 
     Multiplayer odaklı geliştirilmeyen oyunların bu konuda gerçekten kötü bir performans sergilediği göz önüne alırsak, bu durum çok da önemli değil diyebiliriz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 12 Dk önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 28 Dk önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 40 Dk önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 51 Dk önce Yarış Oyunu NeoSprint, 27 Haziran'da Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 52 Dk önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler