Rise of the Tomb Raider'dan Oyun İçi Görseller + Detaylar

04.02.2015 00:43 Alkan Adakaner


     Xbox One ve Xbox 360 için bu yıl sonunda öncelikli olarak piyasaya çıkacak olan Rise of the Tomb Raider'ın yeni görselleri ve hikaye detayları ortaya çıktı. Game Informer dergisinde görsellerin yanında şu bilgiler de paylaşıldı.
 
    "Yamatai'deki olaylarından ardından, genç arkeoloğumuz Lara Croft yeni maceralar aramaktadır ve Rise of the Tomb Raider da onu Sibirya'nın donmuş topraklarına ölümsüzlüğün sırrının peşinde göreceğiz. Artık Lara büyük bulmacaları çözmek ve önceki oyundan beri gölgelerde varlığını sürdüren ölümcül bir gizli topluluğa karşı gelmek için avlanmalı ve hayati eşyalar hazırlamalı."
 
    Game Informer'da oyunun geliştiricisi Crystal Dynamics'in Rise of the Tomb Raider'ı diğer platformlara getirme konusunda herhangi bir açıklama yapmadığı da belirtiliyor. Aşağıda oyuna ait yeni görselleri bulabilirsiniz.
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 74 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 1 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 2 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 2 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 2 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler