Rise of the Tomb Raider'ın Xbox Anlaşmasının Süresi Varmış

13.08.2014 17:42 Samet Konuksal


    Yeni nesil konsollarla birlikte hem Microsoft, hem de Sony kanadında 'Timed Exclusive' anlaşmalarını görür olduk. Görünüşe göre geçtiğimiz gün Microsoft cephesinden gelen Tomb Raider haberi de bu anlaşmalardan birine dahilmiş.
 
    Bildiğiniz gibi geçtiğimiz gün Microsoft Gamescom konferansında Rise of the Tomb Raider'ın 2015 tatil sezonunda Xbox konsollarına özel çıkacağını açıklamıştı. Daha sonrasında Crystal Dynamics ekibi yayınladığı bir metinle beraber durumu onaylamıştı. Şimdi ise Xbox patronu Phil Spencer, diğer platformdaki oyuncuları mutlu edecek bir açıklama yaptı.
 
    Yaptığı açıklamada Spencer, "İnsanların bana Rise of the Tomb Raider'ın diğer platformlara gelip gelmeyeceğini sorması garip. Çünkü bunun benle alakası yok. Haklarına sahip olmadığımız oyun hakkında konuşmak benim işim değil. Crystal Dynamics ve Square Enix ile iyi bir ilişkimiz var. Onlarla süresi olan bir anlaşma yaptık. Ancak bu, markayı tamamen satın aldığımız anlamına gelmiyor. Tıpkı Dead Rising ve Ryse gibi, ilerde nelerin yaşanacağına firmaların kendisi karar verecektir." sözlerine yer verdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 3 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 9 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler