Ritim Macera Oyunu Yunyun Syndrome!? Rhythm Psychosis, PC için Duyuruldu

26.05.2024 14:15 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı ve geliştirici WSS playground ve Alliance Arts ritim macera oyunu Yunyun Syndrome!? Rhythm Psychosis'i duyurdu. Oyun, PC (Steam) için 2024 yılının ilerleyen aylarında yayınlanacak.

Yunyun Syndrome!? Rhythm Psychosis, çok fazla denpa şarkısı dinlemekten dolayı şiddetli beyin çürümesiyle dünyayı yozlaştıran, aynı zamanda hırslı bir anonim poster olan psikotik bir hikikomori kızı hakkında bir ritim macera oyunudur. 
 
Bu, denpa şarkılarından hoşlanan bir hikikomori (kapalı) kız olarak oynadığınız bir ritim-macera oyunudur. Yunyun beyinli olun ve tüm öz kontrolünüzü kaybedip sosyal medyada anonim olarak paylaşım yapın ve Yunyun beyninizin çürümesiyle dünyayı yok edin. 30'dan fazla denpa şarkısı ve birden fazla sonla Doki-Doki deneyimi yaşayın.
 
Oyunun Steam Sayfası
https://store.steampowered.com/app/2914150/Yunyun_Syndrome_Rhythm_Psychosis/
 
 
Fragman Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Todd Howard, Starfield'ın 40 Milyon Oyuncuya Ulaştığını Açıkladı 5 Dk önce BLAST Premier: Spring Final 2024 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 8 Dk önce Madden NFL 25'in PC Sürümü Konsollarla Eşit Seviyede Olacak 2 Saat önce DirectSR Teknolojisi FSR, DLSS ve XeSS'i Birleştiriyor (Video) 3 Saat önce Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 16 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler