Rockstar, GTA Trilogy'i Satın Alanlara GTA V'i Ücretsiz Veriyor

22.12.2021 11:53 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici ve yayıncı Rockstar, geçtiğimiz süreçte üç GTA oyununu içeren sürüm GTA Trilogy - The Definitive Edition'ı piyasaya sürdü. Ancak bu sürüm hem görsel anlamda hem de oynanış anlamında oyuncuları tatmin etmedi. Tüm bu sorunların yanı sıra bir de oyunun yüksek fiyattan satışa sunulması, oyuncular tarafından eleştiri yağmuruna tutulmasına sebep oldu. Bu olaylardan sonra Rockstar, bu paketteki oyunları düzelteceğine söz verdi ve yeni bir kampanya başlattı.
 
Rockstar, 5 Ocak tarihine kadar GTA Trilogy - The Definitive Edition'ı satın alan herkese içerisinde GTA V'in de bulunduğu 7 oyundan birini ücretsiz olarak veriyor. Seçim tamamen size kalmış. 
 
Ek olarak GTA Trilogy'i sadece yeni satın alacaklar değil önceden satın almış olanlar da bu fırsattan yararlanabiliyor. Bu kampanya sadece PC sahipleri için geçerli. GTA Trilogy şu anda yüzde 20'lik bir indirimle 422 TL'den Rockstar mağazasında satışta.
 
Rockstar sayfası
 
https://store.rockstargames.com/en/game/buy-grand-theft-auto-the-trilogy-the-definitive-edition
 
İşte GTA Trilogy'i alanlara verilecek 7 ücretsiz oyun
 
- Grand Theft Auto V: Premium Edition
- Grand Theft Auto IV: Complete Edition
- Max Payne 3
- LA Noire
- Bully: Scholarship Edition
- A Great White Shark Cash Card for GTA Online
- 55 Gold Bars for Red Dead Online

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar Games Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 20 Sn önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler